Loppisfynd!

Vill verkligen tipsa om Loppisfynd eller Second Hand. Tror jag ska börja handla där, det är roligt och man behöver ju bara tvätta kläderna och sedan använda dom. Jag kan visa vad jag köpte tror allt jag köpte kostade ungefär 85 spänn. De ljusa jeansen ska jag klippa av till shorts. Men oj , glömde visst att ta med en tröja som är typ genomskinlig i blommit mönster. Men detta är ett het tips!


+ Sorry för suddig bild, eller det kanske den inte är ? Och att jag glömde ett plagg!

Bad & Sol med Bjarka!

Har haft det jätte skönt idag, med bar väder och allt! Har varit på MKU som vanligt på morgon/eftermiddagen och sedan blev det Bjarka. Badade i hennes pool och solade. Hennes mamma tog lite bilder på oss när vi badade! Blev faktist riktigt fina!




Teaterbilder!

Har regigerat tre bilder nu från Teatern i Ransäter nu. Tänkte visa för er som är intreserade!




Varmt väder!!

Gud så bra, nu är det äntligen varmt ute! Har inte haft koll på tempraturen nånting idag. Jaja, idag var det MKU igen. Pappa åkte till karlstad och köpte en ny cykel åt mig idag. Min gamla förvånar jag mig inte om den snart ramlar ihop! Haha! Har varit ute och fotat nåra minuter idag också. Ska visa imorgon lite plagg jag köpte på en loppis för nåra ynka kronor, Väldigt prisvärt! Bjarka blir det imorgon. Thea på torsdag och Karlstad på lördag med mamma och Thea. Bra att ha något och se fram imot! Måste sola benen dom är ju vitare än vitare nu förtiden!

Summerphotos

Nämde för någon dag sedan att jag fotograferade Annie. Har hittat mer inställningar på kameran nu så dom här kanske har lite högre kvalite´. Hittade också svartvit!




Söndag

Har inte skrivt på nån dag men tänkte skriva ett litet inlägg. Gjorde inte så mycket igår, vaknade rätt sent och ringde till Annie vid fem tiden. Var nere vid sjön och tog lite foton och sminkade oss lite barnsligt! Haha!
Idag har jag följt med mamma när hon sprang. Vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske ringa till någon eller plocka ihop i mitt rum. Kan visa lite bilder från veckan imorgon eller denna vecka som kommer! Ha det bra!


MIDSOMMAR!

Då får jag väl önska er en bra Midsommar då! Åhh, vill inte att sommarn ska rinna iväg av regnet. Trist!
Har varit på Teater i Ransäter (RANS - ÄTER) på Värmlänningarna. Tog lite foton då, men jag ska redigera dom när jag kommer till pappa. Men nu ska vi strax åka till Thea och fira lite. Hoppas ni får lite bättre väder än vad vi har här uppe i den lilla hålan! + Jag var med i tidningen idag (VF) Och vi gjorde aldrig nån Midsommarstång här hemma, men när jag blir äldre då ska jag färga min Rosa !!!




Torsdag

Idag tog jag mitt första dop hemma hos Moa i hennes pool. Kanske lite sent men det är ett piss vädert ute hela tiden. Men vi får väl hoppas att inte hela midsommar blir förstöd av regnet, men jag tror det blir så ändå!
Har varit på MKU idag igen och sedan blev det Moa. Gjorde inte så mycket,badade, satt vid datoron och så gjorde jag en uppsättning i håret på henne. Men imorgon kommer Jan hit och han & jag ska väl fixa en Midsommarstång.
Och sedan om jag inte minns fel så åker vi på teater på kvällen eller eftermiddagen. Nu ska jag bädda ner mig och look on my new tv!


SVAR TILL ANNIE!

Annie undrade om teater/dans - lägret eller vad man nu ska kalla det.
Det håller på från tio på morgon och till två på eftermiddagen!


Tisdag

Idag har jag vart på MKU igen. Super roligt att vara där och träffa andra människor och så. Vi kommer göra en teater fast jag tror mer musikal om Snövit. Jag är äldst där så jag fick bli den lilla snövit! Idag på MKU skulle jag gå ut till min teaterlärare och då var det en journalist som interljuvade mig. Tror det kommer i VF , men håll utkixk i NWT också. Haha! Iallafall när jag kom hem ringde jag Emma, vi var ute och fotade lite. Men då började det och regna andra gången vi gick ut så blev batteriet i kameran slut. Men hon klickade lite bilder på min iallafall!
Nej, nu måste jag.. eller vad ska jag göra ?

Söndag

Idag är det en sådan här bra söndag, man slipper tänka på att man ska upp till skolan imorgon.Det blev Moa idag som jag sa. Tog det mest lungt och var ute och hoppade studsmatta. Imorgon ska jag på Teater/Dans på MKU. Dom har något slags sommarläger där i två veckor, Men man sover inte över!
Mitt rum är snart färdigt hos mamma nu. Mamma har sagt att om jag tar någon fin bild på tillexempel mig eller något annat så ska jag få en tavla! Hmm ? Vad tycker ni, har ni sett någon bild i bloggen eller ge förslag vad jag kan ha för bild! Nej, nu måste jag snart gå och lägga mig, ska ju upp imorgon!


Bokeh

Jag har tråkigt så jag håller på att smälta framför datorn nu. Moa och jag kanske skulle va idag men jag vet inte om det blir något, verkar inte så. Men jag har fotat lite Bokeh för ett par dagar sen och nu har jag redigerat nåra av dom.. Ni kan kommentera om ni vill veta hur jag gjorde så kan jag göra ett fototips!









Karlstad

Pappa,Jag,Malin och Simon åkte idag till karlstad, För här uppe  var ju vädret långt i från roligt så vi åkte dit.
Fick inte så mycket med mig hem men lite väl..

 


Shorts - H&M , Topp - GinaTricot ,  Huvtröja - H&M ,  Byxdress - Carlings , Sminkborste - H&M , Fondation - H&M (MAXFACTOR)

Nu är klockan mycket, måste nog gå och lägga mig snart!


5 ALLTID BÄST! ♥

Vi visa bilder på min underbara klass! Kommer sakna alla jätte mycket när vi byter klasser i femman" "Suck" Men nog prat om det, nu över till bilderna!



1: KLASSEN! ♥
2: Casper.. Haha!
3: Coolingarna Hampus,Wilma,Annie,Moa och Bjarka


Skolavslutningsbilder!

Eftersom att skolavslutningen var igår tänkte jag visa lite bilder från då. Pappa tog kort på själva avslutningen och jag lite efter. Har inte kort på hur jag såg ut men jag tog en bild i spegeln när jag jämt hade kommit hem!




1; Alla femmorna
2; Världens bästa fröken!
3; En uppfattning av hur jag såg ut!

Första dagen på Sommarlovet!

Vädret är kast igen. Men tur igår när vi hade avslutning var vädret bra! Har sovit över hos Moa inatt. Kommer ungefär hem vid 4 eller 5 tiden så då kan jag göra två inlägg med bilder på klassen/skolavslutningen och ett inlägg med bilder på Moa och så. Men vi hörs sen!

IMORGON ÄR DET SOMMARLOV!

Imorgon är det skolavslutning! Åhh så skönt det ska bli med sommarlov! Det kommer troligtvis regna under veckan, men då ska jag sova ut ordentligt! Moa och jag ska ta med oss våra kameror och fota klasskamraterna och klassrummet imorgon. Vi kommer splitras när vi börjar 6an! En del i klassen har jag gått med sedan förskolan, det är jobbigt att skiljas..
Men sånt är livet, men jag kommer ju träffa dom ändå! Alla femmorna ska också ha en crazyday imorgon för 4orna och 3orna. Moa och jag ska ha "grazy" - iga kläder då!

Fotade förut lite bokeh, kan visa nåra bilder imorgon och bilder från avslutningen också!
Har inte visat min klänning än för er, men den får ni se imorgon, men jag kan visa lite hur jag ska se ut i facet!


 
Tror det får se ut så här om jag INTE misslyckas med det andra ögat!

Student




 Där var nåra härliga bilder från studenten. Bara 7 år kvar för mig!

Fotografering med Annie

Jag fotade också Annie för några dagar sen, här kommer nåra..




Den sista bilden redigerade jag, Annie är verkligen bra på det här!


Fotografering med Emma

För nån vecka sedan fotade Emma mig med min kamera, här kommer nåra som jag tyckte bäst om!





Där fick ni lite smakprov, kommer förmodligen lite mer sen. Men ska nu göra flera inlägg till så nu får ni mycket och läsa!


Ny redigerad bild!


Söndag

Bloggen har sovit lite på sistone. Beror på att jag haft fullt upp, eller nej kanske inte fullt upp men varit upptagen!
På fredag var vi i väg på student firande hos min tremänning. Och så sov Thea över hos mig i natt.
Kan väl berätta att ni kommer få .. fyra inlägg under denna vecka som kommer. Propp fullt med bilder från student,fotografering med Emma och en fotografering med Annie. Jag glömde den sista, men håll ut!

Skolresa imorgon!

Våran klass och två andra femmor ska till Faluns koppargruva imorgon. Kommer bli rätt roligt men hoppas jag inte blir illamående i bussen. Hatar att åka buss och bil. Sedan kommer vi åka till Macdonald och sedan eller något åka till Borlänges framtidsmuseeum . Tror det hette det. Sedan efter det måste jag skynda mig till teater för då är det uppvising.

Idag i skolan har vi haft en musikal. Haha! Alla skrattade åt mig och allt. Nåra vet vad jag gjorde men tänker inte skriva för det kan vara "sårande"eller men jag tänker inte berätta det. Bibblibabbliboom.. Nu ska jag snart gå och lägga mig ska ju upp till skolredan imorgon vetja!


Annie

Hej, Annie följde med mig hem idag. Så jag fotade henne lite, men jag har ju inte installerat det dära programet. Men jag kan visa många bilder på måndag eller så.. ? Asså hela dagen har vi 5-orna på skolan ordnat en musikal som vi ska visa upp imorgon. Hahha, jag kommer skratta ihjäl mig!


Bloggar senare!

Hej, Emma fotade mig igår men har inte hunnit laddat upp bilderna på datorn än. Och hos mamma har jag inte installerat programet. Och jag åker till mamma sen. Så det blir inte någon bloggning denna vecka kanske när jag hinner, men jag har så mycket i skolan och teatern och allt innför skolavslutningen. Är på pappas jobb nu vi ska snart åka och äta men jag bloggar senare under veckan! Slöt om er!

Söndag



Thea och jag lekte lite med dörrdraperiet och klickade lite foton. Idag är en sån här bra söndag, men slipper tänka på att man ska upp till skolan imorgon. Imorgon på MKU så ska jag träna lite extra till teatern på tosdag, fan att den är nästan samtidigt när vi kommer hem från skolresan...

Sol


 Hoppas ni inte sover..Det stecker på armarna nu..  Ska dra till mamma imorgon och hämta solkräm. Jag är varm av solen för att Thea och jag har varit ute hela dagen. Sov ju hos Thea igår tills idag. Vi hade en liten rolig spakväll och man kände sig som en ny människa efter det. Imorgon blir det, hmm .. ingenting särskilt. Tur att jag är lite brun till skolavslutningen för vädret tros gå neråt..


You make my day

Tänkte visa lite bilder som jag tog på Thea för någon dryg vecka sedan..



Torsdag





Konfirmation i kyrkan, Julia & Mina små kusiner

Ändrade planer för "spa-kvällen". Thea och jag ska ha den imorgon i stället då får vi mer tid. Så jag kommer inte göra något mer ikväll efter teatern.

Konfirmation

Hej, ska och titta på min kusin när hon tar konfirmation nu. Tar med mig kameran så det blir någon lite bilder!
Efter det ska jag hem till mamma och hämta saker sedan teater och sedan spa-kväll hem hos Thea!

Stor helg!



Åhh, så skönt att va ledig från skolan i fem dagar.  Tror det kommer bli hyfsat väder också. Ska och titta på när min kusin tar konfermation imorgon, Sedan teater och sedan efter det sova hemma hos Thea. Och nu är det juni, sommaren är inte ens en centimeter härifrån! Detta blir toppen det!

Du är det bästa jag har



Söta kusiner, sitter nu här och äter. Klockan halv 4 ungefär bär det av till Kalvbergsåsen för att rida.
Astrids coola pappa skjusar oss, och astrid rider med oss. 


RSS 2.0